• main-banner-grenadines

  ST. VINCENT DHE GRENADINES REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve të Shën Vincentit dhe Grenadineve

Regjistroni varkën tuaj në Shën Vincent dhe Grenadine

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Shën Vincent dhe Grenadine, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Shën Vincent dhe Grenadine duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, jet ski, banesa, barka, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në St. Vincent dhe Grenadines ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje për të regjistruar varkën tuaj në Shën Vincent dhe Grenadine.


Shën Vincenti dhe Grenadinet është një juridiksion popullor për regjistrimin e varkave për shkak të regjimit të favorshëm tatimor dhe ligjor, si dhe anëtarësimit në Organizatën Ndërkombëtare Detare të Kombeve të Bashkuara (IMO).

Regjistrimi i një varke në Shën Vincent dhe Grenadine mund të ofrojë përfitime të ndryshme, të tilla si akses në portet ndërkombëtare, rregullore të favorshme tatimore dhe ligjore dhe një reputacion për cilësinë në industrinë globale të transportit.

Shën Vincenti dhe Grenadinet kanë një regjim të favorshëm tatimor për pronarët e jahteve, gjë që mund të rezultojë në kursime të konsiderueshme tatimore në krahasim me juridiksionet e tjera.

Të gjitha kombësitë janë të mirëpritura të aplikojnë për flamurin e Shën Vincentit dhe Grenadines. Do të merrni regjistrimin e përkohshëm brenda një jave.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJNË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni të sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Shën Vincent dhe Grenadine. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Shën Vincent dhe Grenadine dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne ia paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Shën Vincentit dhe Grenadines.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Shën Vincent dhe Grenadine, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë)

4) Kopja e regjistrimit të mëparshëm

5) Një kopje e certifikatës së pajisjes së sigurisë së anijes

6) Certifikata e pajtueshmërisë

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e St. Vincent dhe Grenadines.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur