LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të St. Vincent and the Grenadines Postal / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të St. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje të Shën Vincentit dhe Grenadines për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Kopje e faturës së shitjes
  • Kopje e licencës së radiostacionit
  • Të dhënat e varkës (Marka, modeli, gjatësia, HIN)
  • Lista e pajisjeve të instaluara në bord

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur